UPM, Lincoln University jalin kerjasama untuk keterjaminan makanan - Universiti Putra Malaysia, . (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
KUALA LUMPUR, 2 Sept - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Lincoln University telah menjalin hubungan kerjasama melalui Memorandum Persefahaman (MoU) baharu, yang membuka jalan untuk meningkatkan penyelidikan dan kolaborasi akademik dalam bidang keterjaminan makanan.