Jelajah Borneo MPP UPM perkasa komuniti melalui pendidikan dan pertanian bandaran - Universiti Putra Malaysia, . (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
KOTA KINABALU, 15 Ogos - 20 orang Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mendekati beberapa komuniti di Sabah dan Sarawak bagi memperkasa masyarakat setempat dalam bidang pendidikan, kesejahteraan komuniti, dan pembangunan alam sekitar, baru-baru ini.