1,000 pengunjung teruja kunjungi Hari Terbuka Fakulti Pertanian 2024 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 27 Julai - Hari Terbuka Ladang Fakulti Pertanian (FP) 2024, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang julung kali diadakan telah mendapat sambutan luar biasa daripada 1,000 masyarakat umum yang hadir di sini, hari ini.