IKP UPM tingkatkan kerjasama dengan industri dan agensi kerajaan melalui penganjuran Program Melon to Million - Universiti Putra Malaysia, . (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 16 Julai- Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Program Melon to Million dibawah skim Inisiatif Pendapatan Rakyat (IPR) melalui Institut Kajian Perladangan (IKP) dengan kerjasama KMK Agro Global Sdn Bhd.