UPM beri pendedahan kaedah pertanian moden kepada komuniti bandar - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERI KEMBANGAN, 25 Mei – Pusat Pengimejan Diagnostik Nuklear (PPDN), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah memberi pendedahan kaedah pertanian penanaman secara “Vertical” kepada komuniti Persatuan Penduduk JMB blok Kemuning/Kempas Pangsapuri PKNS, Seri Kembangan.