Eksplorasi Pertanian di Jepun perkenal inovasi baharu kepada pelajar UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
KOCHI, 24 Mei – Eksplorasi Pertanian di Jepun oleh pelajar tahun 2, Bacelor Sains Pengurusan Perladangan (BSPP), Fakulti Pertanian (FP), Universiti Putra Malaysia (UPM), Tamilarasan a/l E Nagarajan telah memperkenalkanya terhadap inovasi baharu pertanian yang berpotensi diaplikasikan di negara ini.