UPM lancar PUTRA, komited tunjang bidang pertanian - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
KLANG, 16 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif menjenamakan semua aktiviti-aktiviti pengembangan pertanian dan keterjaminan makanan dibawah jenama Pertanian Untuk Rakyat (PUTRA) yang dilancarkan oleh Tuanku Canselor UPM yang juga Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah di sini, hari ini.