ASPutra pupuk minat pelajarnya ceburi bidang pertanian - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 11 Mei - Dalam dunia yang menghadapi cabaran seperti perubahan iklim dan krisis makanan, pemahaman tentang pertanian adalah kunci untuk mengatasi cabaran ini.