UPM pupuk minat pelajar SMK Seri Gombak dalam bidang AgroSTEM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
GOMBAK, 1 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Fakulti Pertanian (FP) terus mengukuhkan sokongan dalam bidang pertanian melalui program AgroSTEM@School bersama 2,021 pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Seri Gombak selain memperkasa daya saing murid dalam subjek berkaitan STEM, di sini, semalam.