Manfaatkan tanah dengan tanaman kontan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 10 April – Kawasan tanah terbiar, tanah kosong ataupun tanah kecil di hadapan rumah dapat diubah menjadi aset yang berharga dengan memanfaatkkanya melalui penanaman tanaman kontan.