Pelajar PROBEST tuai hasil rock melon menggunakan kaedah hidroponik - Universiti Putra Malaysia, . (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 28 Feb- 10 pelajar Program Inkubator Pembangunan Belia Tani di Kalangan Siswazah (PROBEST) berjaya menuai Tanaman Rock Melon menggunakan kaedah hidroponik di ladang Universiti Putra Malaysia (UPM).