Pelajar Pengajian Pengguna tambah ilmu penternakan puyuh - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 27 Feb – Ingin mencuba nasib ke arah bidang pertanian membuatkan Nur Farahanim Rusli tekad menceburi bidang ini kerana minat mendalam untuk menambah ilmu pengetahuan.