UPM kongsi ilmu pertanian berasaskan hidroponik kepada warga emas bagi mengisi masa lapang - Abdull Razis, Ahmad Faizal (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
BANGI, 15 Feb- Institut Pertanian Tropika dan Sekuriti Makanan (ITAFOS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Cakna Warga Emas: Dari Putra ke Bonda bagi berkongsi ilmu dalam bidang pertanian berasaskan penanaman hidroponik dan juga tanaman hiasan di Pusat Jagaan Dan Pendidikan Warga Emas Darul Insyirah, Seksyen 2, Bandar Baru Bangi, Selangor.