UPM anjur Hari Disertasi Pertanian 2024 tonjol hasil penyelidikan ilmiah pelajar - Peei, Nik Zaini (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 24 Jan – Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menganjurkan Hari Disertasi Pertanian 2024 bagi menonjolkan hasil penyelidikan ilmiah pelajar tahun akhir.