UCTC UPM anjur Cilik Pertanian, pupuk minat kanak-kanak dalam bidang pertanian - Amat@Halimi, Mahani (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 19 Jan – Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC), Universiti Putra Malaysia telah menganjurkan Cilik Pertanian eDU-PARK@UCTC UPM baru-baru ini bagi memupuk minat kanak-kanak dalam bidang pertanian.