UPM hantar 200 pelajar PJJ Bacelor Komunikasi ke Indonesia - Utusan Malaysia, (2003)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menghantar rombongan terbesar iaitu seramai 200 pelajar Pengajian Jarak Jauh (PJJ)Bacelor Komunikasi ke Indonesia selama seminggu bermula 28 September ini.