Seminar keusahawanan, bioteknologi tingkatkan pengeluaran orkid - Universiti Putra Malaysia, . (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2005)
SERDANG (29 Sept) - Malaysia mempunyai satu kelebihan iaitu iklim yang sesuai untuk ditanam dengan pelbagai jenis orkid sama ada hybrid tempatan ataupun asing dalam bentuk ladang yang luas.