Berbakti kepada anak yatim - Universiti Putra Malaysia, . (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2005)
KUALA LUMPUR (27 Ogos) - Seramai 60 anak yatim Asrama Darul Falah (ASDAF) Changkat Persekutuan, Bukit Persekutuan mengikuti program Motivasi Anak-Anak Yatim, anjuran para pelajar Bacelor Komunikasi, Pendidikan Jarak Jauh, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM.