Seminar kaunseling UPM: lahirkan individu cemerlang yang lebih bersyukur - Subramani, Leewati (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2005)
SERDANG (15 Ogos) - Unit Bimbingan dan Kaunseling (UBK) Universiti Putra Malaysia (UPM) sentiasa berusaha menganjurkan pelbagai program untuk melahirkan individu cemerlang yang lebih bersyukur dan bahagia dalam segala usaha yang dilakukan.