FELDA, UPM teruskan kerjasama penyelidikan biomass - Utusan Malaysia, W. Rahimah Draman (2007)
JIKA masih ada propaganda kelapa sawit sebagai sumber yang menjejaskan kesihatan dan penyumbang pada kemusnahan alam sekitar, ia merupakan sabotaj paling kotor untuk menjejaskan ekonomi dan sumber penghasilan Malaysia.