Analisis Keperluan Latihan Keusahawanan Pengusaha-Pengusaha Pasar Tani - Mohd.Nor, Sokri (1996)
Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti keperluan latihan keusahawanan pengusaha-pengusaha pasartani. Responden kajian ini terdiri daripada semua pengusaha berjumlah 80 orang di empat buah pasar tani di Selangor dan Wilayah Persekutuan. Pasar tani pasar tani tersebut ialah Pasar Tani Bandar Baru Bangi, Pasar Tani Taman Dato' Ahmad Razali , Pasar Tani Taman Keramat dan Pasar Tani Kuala Lumpur .