Transfer Of Training Of Self Development Course As Perceived By The Managerial And Professional Employees Of Kuala Lumpur City Hall - Jalaludin, Hj.Mohd.Zamri (1996)
Objektif kajian ini ialah : 1 ) untuk menentukan sejauh manakah pemindahan latihan kursus bina insan berlaku mengikut persepsi kakitangan pengurusan dan profesional Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) , 2) untuk melihat sama ada terdapat kaitan antara pemindahan latihan dengan sokongan organisasi mengikut persepsi kakitangan tersebut.