Pelajar perlu sumbang kepakaran dalam bidang perhutanan negara – Dato’ Razani - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 15 April– Pelajar digesa menyumbang keperluan dalam bidang perhutanan di negara ini untuk pembangunan sosio-ekonomi negara.