Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan UPM anjur persidangan berkaitan kewangan Islam - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR, 8 Mac– Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Persidangan ‘Second Foundation of Islamic Finance Conference: Islamic Banking Product: Theory, Practice & Issues’, baru-baru ini.