Dua Pensyarah UPM Menang Anugerah MAPIM 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR, 24 April – Dua pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM) merangkul Anugerah MAPIM kategori Makalah Jurnal Terbaik Kemanusiaan dan Sains Sosial pada Anugerah Penerbitan Ilmiah Malaysia (MAPIM 2010) di sini baru-baru ini.