UPM tingkat kerjasama dengan ISU - Utusan Malaysia, (2008)
SERDANG Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Universiti Iowa (ISU) untuk meningkatkan kerjasama sdia terjalin dalam bidang penyelidikan, perturan pelajar dan pembelajaran.