Syurga Atau Neraka K12 Johan FESTIK 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 28 Feb.– Teater berjudul ‘Syurga atau Neraka’ yang diwakili oleh Kolej 12 berjaya menjuarai pertandingan Festival Teater Interkolej (FESTIK) 2011, Universiti Putra Malaysia (UPM).