81 Pelajar UPM Bersihkan Kurungan Haiwan di Zoo Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 27 Feb - Seramai 81 pelajar Fakulti Pengajian Alam Sekitar (FPAS), UPM telah membersihkan beberapa kawasan kurungan haiwan di Zoo Negara untuk menghargai kepentingan memelihara hidupan liar.