ASEAN, UPM buat penyelidikan bersama - Mingguan Malaysia (2008)
Sekretariat ASEAN akan mengadakan kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk menjalankan pelbagai penyelidikan dalam bidang ekonomi dan sosial bagi membentuk komuniti ASEAN, kata Setiausaha Agungnya, Dr. Surin Pitsuwan.