UPM, Kementerian Ekonomi lancar Pusat IPR-INTAN usahawan tani, tingkat pendapatan rakyat - Juferi, Noor Eszereen; Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 24 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan Pusat Program Inisiatif Pendapatan Rakyat (IPR) Usahawan Tani (IPR-INTAN) di bawah Kementerian Ekonomi untuk meningkatkan pendapatan rakyat melalui teknologi pertanian.