UPM dan CMU jalin kerjasama bantu saraan belanja harian murid sekolah rendah - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 21 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Pusat Pertanian Putra (PPP) dan Consortium Malaysia Universities (CMU) menjalinkan kerjasama bantuan saraan belanja harian bagi membantu pelajar sekolah rendah melalui jualan hasil pertanian buah melon.