Penyelidik padi U-Putra rangkul Anugerah Khas Akademia Putra - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 20 Julai – Penyelidik padi U-Putra yang juga Pengarah Institut Pertanian Tropika Dan Sekuriti Makanan (ITAFoS) Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dr. Mohd Rafii Yusop berjaya meraih Anugerah Khas Akademia Putra yang merupakan anugerah utama bagi Anugerah Fellowship Naib Canselor pada Majlis Gemilang Putra 2023 (MGP 2023) di sini hari ini.