662 staf UPM terima Anugerah Gemilang Putra 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 20 Julai - Seramai 662 staf Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Anugerah Gemilang Putra 2023 pada Majlis Gemilang Putra UPM (MGP) di sini, hari ini.