UPM bekerjasama dengan KPJUC tingkat penyelidikan bidang pengimejan perubatan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
NILAI, 14 Julai – Kerjasama antara Universiti Putra Malaysia (UPM) dan KPJ Healthcare University College Sdn Bhd (KPJUC) tingkat penyelidikan dalam bidang pengimejan perubatan dalam industri kesihatan bagi pakar radiologi, termasuk kakitangan profesional lain untuk menilai dan mendokumentasi perkembangan sesuatu penyakit.