UPM sedia latihan bidang pertanian Usahawantani Putra untuk anggota ATM yang bakal bersara - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 11 Julai – Pusat Pertaniah Putra (PPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) berkolaborasi melaksanakan program Usahawan Tani Putra bersama Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera (PERHEBAT) dengan menyediakan latihan dan bimbingan berstruktur dalam bidang pertanian khusus untuk Anggota Tentera Malaysia (ATM) yang akan bersara dan Veteran.