IBS UPM meterai perjanjian dengan Biogenes Technologies tingkat kerjasama penyelidikan untuk aplikasi R&D - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 10 Julai - Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan kerjasama dengan Biogenes Technologies Sdn Bhd bagi sewaan ruangan dan kerjasama penyelidikan, pembangunan dan pengkomersilan (R&D&C) bagi tujuan aplikasi R&D dalam diagnostik, terapeutik dan kesihatan haiwan dan agrikultur.