Saintis UPM jalankan penyelidikan rumput laut spesis Halophila Beccarii yang kian terancam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 7 Julai – Saintis Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam bidang ekosistem marin, Prof. Dr. Muta Harah Zakaria @Ya telah menjalankan penyelidikan rumput laut spesis Halophila Beccarii yang kian terancam.