50 orang sukarelawan YOSH UPM bantu ibadah korban di Masjid Bukit Aman - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
Skuad Youth of strength and happiness (YOSH) Universiti Putra Malaysia (UPM) hadir sebagai sukarelawan gotong-royong pada program ibadah korban bersempena sambutan Hari Raya Aidiladha di Masjid Bukit Aman baru-baru ini.