Hoh Jia Da rangkul Anugerah Putra Ikon 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PUTRAJAYA, 18 Julai - Usaha yang berterusan sejak tahun pertama dalam dunia keusahawanan dan inovasi bukan sia-sia buat Hoh Jia Da apabila dinobatkan sebagai penerima Anugerah Putra Ikon (API) 2023.