PAUPM anjur seminar dan pameran herbs for health and healing bagi mengetengahkan industri herba di Malaysia - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 11 Julai - Persatuan Alumni Universiti Putra Malaysia (PAUPM) menganjurkan seminar dan pameran 'Herbs for Health and Healing' bagi mengetengahkan perkembangan potensi industri herba di Malaysia.