UPM anjur International SEED Showcase 2023, jalin kolaborasi bersama tiga universiti antarabangsa dan 17 syarikat industri - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 4 Julai - Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama tiga universiti antarabangsa iaitu Universiti Suan Sunandha Rajabhat (SSRU), Thailand, Universiti Tatung, Taipei, Taiwan dan Universiti Telkom, Indonesia serta 17 syarikat industri tempatan bekerjasama menganjurkan pameran International Sustainable, Environmental, Exploration, and Design (SEED) Showcase 2023 bagi memperlihatkan peranan bidang Reka Bentuk Perindustrian kepada masyarakat.