Pelajar UPM anjur JEWARIS 2023 pupuk semangat kebersamaan warisan budaya - Ahmad, Anis Nursyahindah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
TERENGGANU – Pelajar Sekretariat Kebudayaan dan Kesenian, Majlis Perwakilan Kolej, Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee (KMB) sesi 2022/2023, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Angkatan Anak Seni Universiti Malaysia Terengganu (AKASIA UMT) baru-baru ini telah menganjurkan program Jelajah Seni Warisan (JEWARIS) 2023 bagi memupuk semangat kebersamaan warisan budaya.