Pelajar UPM bantu JPN Kedah capai sasaran tanam 2.75 juta pokok - Isa, Siti Suriawati (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KEDAH – 39 pelajar Tahun 3, Bacelor Sains Taman dan Rekreasi (BSTR), Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FHAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan aktiviti menanam pokok bagi membantu Jabatan Perhutanan Negeri Kedah (JPN Kedah) mencapai sasaran menanam 2.75 juta pokok.