Pelajar UPM anjur Program Kepimpinan Pelajar di SJKT Ladang West Country Timur - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KAJANG, 20 Jun - Pelajar Kursus Seni Penghujahan Kumpulan 3, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Kepimpinan Pelajar di Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil, (SJKT) Ladang West Country Timur, Bandar Baru Bangi, Kajang.