ALPER UPM kongsi kepakaran teknologi dan pengetahuan perlindungan kilat dalam 12th Asia Pacific Conference on Lightning - Ab. Kadir, Mohd Zainal Abidin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
LANGKAWI - Advanced Lightning, Power and Energy Research (ALPER), Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini telah berkongsi kepakaran teknologi dan pengetahuan keselamatan kilat dalam 12th Asia Pacific Conference on Lightning (APL 2023) di Langkawi, Kedah, Malaysia.