UPM Atlet Terbaik Sukan MASUM 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KOTA KINABALU, 25 April – Atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobat sebagai atlet terbaik universiti dalam anugerah Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2010 yang telah diadakan di One Borneo pada 9 April lalu.