UPM dan EXIM Bank tanam 100 pokok hutan bagi kesejahteraan generasi hadapan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PUCHONG, 24 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Export-Import Bank of Malaysia Berhad (EXIM Bank) telah menanam 100 anak pokok hutan sebagai satu usaha untuk meningkatkan pemuliharaan hutan dan kesejahteraan alam sekitar di masa hadapan di Sultan Idris Shah Forest Education Center (SISFEC), hari ini.