Nasi lemak Mak-Zee juara pengenalan produk baharu FSTM UPM 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 21 Jun - Tampil dengan inovasi lipatan pembungkusan nasi lemak yang unik serta menggunakan santan kelapa sawit telah memberikan tuah kepada sekumpulan pelajar Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Hari Pengenalan Produk Baharu FSTM 2023.