UPM anjur program WARIS menyantuni warga emas, pelajari ilmu warisan ‘orang lama’ - Peei, Nik Zaini (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
BANGI, 18 Jun – Kursus Kokurikulum Berkredit, Persembahan Lisan Tradisional (QKB2109) Kumpulan 1, Pusat Kokurikulum Dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan program Warga Emas Disayangi, Lisan Tradisi Disanjungi (WARIS) bagi menyantuni warga emas serta pelajari ilmu warisan dari ‘orang lama’.