Majlis Iftar Al-Falah MASTI 2023 santuni pelajar dan staf asnaf UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 10 April: Majlis Iftar Al-Falah MASTI 2023 telah dianjurkan pada Sabtu lalu bagi menyantuni pelajar dan staf asnaf serta penyumbang zakat di Universiti Putra Malaysia (UPM) bersempena Bulan Ramadhan.